Line up Tempel of Boem 2024 bekend!

Het is misschien wat vroeg, maar inmiddels is er meer bekend over het volgende concert van de slagwerkerTs van prachtharmonie St. Caecilia.

Op 22 en 23 november 2024 wordt de nei-jste versie van Tempel of Boem verwacht en de kjèljes en djènjes van de muziekgroep zijn al druk bezig met repeteren. Dat concert doen ze natuurlijk niet alleen want ook dit keer vrolijken enkele rasartiesten het concert op.

Nederlands bekendste opera- en musicalzanger Henk Poort, bekend van o.a. Phantom of the Opera en Les Miserables, is de blikvanger van de avond. Samen met Leonie van Kuipers, Karin Hertsenberg en Joep van Weert staan ze garant voor een fantastische avond.

Noteer dus alvast de data in uw agenda. Meer info volgt later.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*