Filmhuis presenteert ‘De acht bergen’

Opnei-j is de redactie van Filmhuis Doornenburg erin geslaagd om een bijzondere film te programmeren.

Vrijdag 24 november draait ‘De Acht Bergen” in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg. Een psychologisch drama van het Belgische echtpaar Felix van Groeningen en Charlotte Vandermeersch dat zich afspeelt in de prachtige natuur van Noord-Italië.

Het is heerlijk wegdromen bij prachtige beelden van Valle d’Aosta, terwijl je meeleeft met de vriendschap tussen opgroeiende jongens en geniet van het Italiaanse dorpsgevoel“, aldus de recensie van CiaoTutti.

SHOWTIME is om 20:00 uur, kaarten zijn verkrijgbaar in het Ontmoetingscentrum, maar de ruimte is beperkt dus op = op!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*