Zaterdag St. Maarten optocht

Aanstaande zaterdag 11 november wordt voor onze ieniemienies weer de jaarlijkse St. Maarten optocht gehouden.

Natuurlijk mogen de blagen dan wat langer opblijven, want zo’n optocht wandel je in het pikkeduuster. Papa’s en Mama’s en opa’s en oma’s mogen natuurlijk ook meelopen want anders is het misschien te eng. Daarnaast wordt het kluppie vermoedelijk net als voorgaande jaren begeleid door prachtharmonie St. Caecilia voor de vrolijke St. Maartennoot.

Start locatie en begintijd worden bekend gemaakt via basisschool de Doornick en social media en zijn bij het schrijven van dit berichtje onbekend. Hou dus de facebookpagina van de organiserende speeltuinvereniging in de gaten HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*