Kermisdinsdag in Doornenburg (1)

schut logoDinsdag jl. brak voor de fanatieke kermis vierders van Doornenburg alweer de laatste feestdag aan.

Die startte met een bezoek aan het paleis van koning Han en partner Jim aan de Duisterestraat. Schutterij en harmonie arriveerden al vroeg in de ochtend voor een gezamenlijk pötje koffie en de overhandiging van de koningsringen.

Speeches waren er van president Martijn Claassen, oud-president Geert Claassen en koning Han zelf. Die wist trouwens iedereen te verbazen door het dirigeren van de harmonie bij een muziekstuk. Verborgen talenten zijn schutterskoningen niet vreemd.

Na een muzikale rondgang door het dorp, gezeten in een open Landauer, arriveerde het paar op tijd voor de kermismatinee. (wordt vervolgd)

bron foto’s: schutterij Gijsbrecht van Aemstel

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*