RABO Clubsupport is gestart!

Het is weer zover. Het jaarlijkse kado feestje van de Rabobank is weer begonnen.

Met de Rabo Clubsupport actie kunnen leden van de Rabobank 3 stemmen uitbrengen op zijn of haar populairste vereniging ient durrup. Iedere stem betekent €€€ voor de vereniging. En aangezien de meeste verenigingen ALTIJD geld tekort komen is iedereen er als de kippen bij om hun vereniging aan te prijzen.

Dussss…. durpelingen van Doornenburg! Als je lid bent van de Rabo log dan even online in en ga naar ‘clubsupport’ en geef je stem. Daar staan ook alle 22 Doornenburgse verenigingen die zich hiervoor hebben opgegeven. 

Medio oktober volgt de uitslag en doneert de bank een geldbedrag per stem op de bankrekening van de vereniging. Leuk en lucratief!

Wil je nu al stemmen? Klik HIERO en stem!

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*