Fonkelnei-jje feestband ‘At Your Service’ tijdens Doornenburgse kermisdagen

En dan nu een berichtje van schutterij Gijsbrecht van Aemstel!
Of eigenlijk: van de fonkelnei-jje MUZIEKBAND die over een paar weken de kermismuziek gaat verzorgen tijdens de Vrolijkste Vierdaagse van Doornenburg!

*** PERSBERICHT ***

Nog even en dan is het zover: de Doornenburgse Kermis en Schuttersfeesten.

Wij verheugen ons erop en hebben er zin in. Dit jaar zal het weer een bijzonder feest worden en met een nieuwe muziekband. De komende kermis speelt 4 dagen lang de band “At Your Service”.

Hieronder stellen ze zich kort voor.

Al 12,5 jaar verzorgt de band At Your Service onvergetelijke muzikale shows. Van akoestisch op de achtergrond tot wervelende feesten waarbij het dak eraf gaat. Dit doen we met onze verschillende formaties, met professionele musici uit het hele land.

Elk feest is immers anders, dus snappen we dat de muzikale invulling ook anders moet zijn. Custom made shows voor iedere gelegenheid dus. En dat heeft ons de afgelopen jaren op mooie plekken gebracht: Intieme huwelijken met zang & gitaar, bedrijfsfeesten op prachtige locaties met onze XXL Supershow, tuinfeesten met onze semi-akoestische formatie, en dorpsfeesten waar de confettisnippers de volgende maand nog op de vreemdste plekken werden teruggevonden.

Maar één evenement staat al een tijdje op onze bucket-list: de Doornenburgse Kermis en Schuttersfeesten! We zijn dan ook enorm blij en trots dat we daar dit jaar mogen staan!

De opdracht voor de Doornenburgse Kermis en Schuttersfeesten is duidelijk: 4 dagen lang moet het Schuttersgebouw trillen op haar grondvesten. En dus komen we elke dag met een (andere) 6-mans formatie om hiervoor te zorgen. We spelen hits van vroeger en nu in hoog tempo door.

EN voor de echte die-hards die meerdere optredens bijwonen beloven we: elke show is anders. We kijken er enorm naar uit om voor jullie te spelen. Tot 16 september!

At Your Service 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*