Vanaf maandag STIKIDO Kinderdorp!

Zaterdag is het inschrijven geblazen voor ieniemienies van Doornenburg en omstreken!

** PERSBERICHT **


Want van 21 tot en met 25 augustus 2023 organiseert StiKiDo het jaarlijkse kinderdorp in Doornenburg. Het kinderdorp wordt gehouden op het terrein naast de speeltuin aan de Van Heekstraat en is voor alle kinderen vanaf 4 jaar die op de basisschool zitten of er dit jaar vanaf gaan.

Het thema van dit jaar is: Heksen en Tovenaars.

Inschrijven voor deze week kan vanaf zaterdag 12 augustus om 10.00 uur via www.stikido.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €7,50 per kind. Er kunnen maximaal 6 kinderen door 1 persoon worden ingeschreven. Er is plaats voor 250 kinderen op Toverschool Stidonia dus wees er optijd bij!

Op maandag worden er hutten gebouwd en ‘s avonds is er een bakwedstrijd. Op dinsdag worden er leuke spellen gedaan en woensdag zijn er luchtkussens. Op donderdag is er een vossenjacht. Vrijdags wordt het kinderdorp afgesloten met een playbackshow en ‘s avonds is er een rommelmarkt met gezellige feestavond.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*