Hondenbaasjes opgelet!

Gezien op de wandelroute rondom kasteel Doornenburg!

Een door hondenbezitters zelf gemaakte “herinnering” voor wandelaars met woefblaffers die ‘vergeten’ om de achtergelaten hondenpoep van hun waakse waffer mee te nemen.

Want het is niemand gegund om in de poep van uw hond te trappen. Opdat wij niet vergeten…

 

1 Comment

  1. Hallo Jaap en Ellie, het is mij een doorn in het oog dat er zoveel hondenpoep op de paden rond het kasteel ligt. Ik loop iedere maand gewapend met een poepschep de hondenstront op te ruimen van kleine hoopjes tot kiloknallers. Ben er een beetje klaar mee. Ik heb die kaartjes op opvallende plekjes opgehangen maar ze zijn alweer weggehaald. Jammer toch? Weet niet door wie? Misschien mag dat wel niet die kaartjes ophangen? Laten we de boel fris houden dat doen we toch voor elkaar?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*