Schutterij contributie ronde is weer gestart

Nog een berichtje van de Doornenburgse schutterij!

Want de oplettende durpelingen die (nog) niet op verkansie zijn hebben ze vast al zien lopen: de officieel beëdigde kaartenbodes.

Tijdens de zomermaanden worden voorafgaand aan de kermisdagen de lidmaatschapskaarten van de schutterij rondgebracht en wordt contributie geïnd. Hoofd Incasso van de schutterij Marcellino Kummeling – tevens voormalige schutterskoning 2021-2022 – komt dit jaar hoogstpersoonlijk de contributie innen.

De contributie kan per kas of per PIN worden voldaan. Mocht u op vakantie of niet aanwezig zijn dan komt de bode nog éénmaal terug. Missen we u dan opnieuw dan vindt u een machtigingsformulier met brief in de bus met het verzoek die in te vullen en in de brievenbus van het schuttersgebouw te deponeren. Dan ontvangt u voortaan de schutterskaart automatisch in de brievenbus. De contributie kunt u ook betalen tijdens de zittingsdagen vlak vóór de kermis“, aldus het persbericht.

Tot zover de incassomededelingen van de schutterij. Niet gek natuurlijk want over 6 weken en 3 dagen is het zover en starten de jaarlijkse schuttersfeesten! Dan wil je geen gedoe hebben met je schutterskaart.  

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*