Gemeente zoekt Lingewaardse kunstenaars

** PERSBERICHT **

 

Ben jij een kunstenaar afkomstig uit of wonend in Lingewaard en wil je jouw werk exposeren in de hal van ons gemeentehuis?

Voor een doorlopende expositie in de hal van ons gemeentehuis zoeken wij kunstenaars die hun tekeningen, foto’s, schilderijen of beeldhouwkunst willen laten zien.

Voor een doorlopende expositie van kunst stellen wij de hal van ons gemeentehuis beschikbaar. Het gaat hierbij om werk van kunstenaars uit Lingewaard. De kunstexposities lopen van oktober 2023 tot en met oktober 2025.

Beschikbare ruimte
De hal van het gemeentehuis biedt ruimte voor bijvoorbeeld tekeningen, foto’s, schilderijen en beeldhouwkunst. Er is ruimte aan vier muren voor tweedimensionale werken, waarvan bij drie muren ongeveer 1 x 1 meter beschikbaar is en bij één muur 1 x 2 meter. Daarnaast bieden drie sokkels van 35 x 35 cm ruimte aan driedimensionaal werk.

Aanmelden en selectie
Bent u een kunstenaar afkomstig uit of wonend in Lingewaard en wilt u uw werk exposeren? Meld u dan aan voor 1 september 2023. Stuur hiervoor een e-mail naar v.schippers@lingewaard.nl. Beschrijf wat u wilt exposeren en stuur ook een aantal foto’s mee van het werk. De Kunst Advies Commissie maakt vervolgens een selectie uit de inzendingen. Daaruit volgt een planning voor de komende twee jaar. De geselecteerde kunstenaars exposeren voor een periode van vier tot zes maanden aansluitend.

Meer informatie
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Veerle Schippers. Zij is te bereiken per e-mail via v.schippers@lingewaard.nl.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*