Doornenburg bruist…zeker de komende weken!

Het is bijna juli en dat betekent dat de zomer van 2023 in Doornenburg HE-LE-MAAL LOS gaat!

In de ruime omgeving van Doornenburg zijn allerlei aankondigingsborden te vinden die de activiteiten van de komende weken aangeven.

En die activiteiten beginnen komend weekend al! Zaterdag en zondag vindt bij kasteel Doornenburg de SLAG OM DOORNENBURG plaats. Het jaarlijkse riddertoernooi waar het hele gezin van kan genieten: ridders, middeleeuwse markt, toernooien te paard… En natuurlijk overal genoeg happie snappie binnen de stoere kasteelmuren!

Eén week later staat Doornenburg in het teken van de Kringdag van de schutterij. 21 Schutterijen uit Gelderland en Brabant geven acte de préséance en lopen in optocht door het dorp waarna er wedstrijden worden gehouden en het feest is op het dorpsplein .

Doornenburg bruist!

bron foto’s: Maarten Kramer

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*