Geeft u ook aan het ‘weggeefkastje’?

Vandaag maken we plaats voor een zeer sympathiek initiatief ient durp! Lees het volgende ingekomen bericht!

Beste dorpsbewoners,
Met mijn zusjes heb ik bedacht dat er in Doornenburg nog geen weggeefkastje was. Ongetwijfeld hebben jullie al wekenlang een groen kastje bij ons op de oprit aan de Blauwe Hoek zien staan. Dit is een weggeefkastje voor mensen die het wat minder hebben.

Van familie en mensen uit de buurt hebben we nu voldoende producten om te kunnen starten. Het weggeefkastje is dus nu geopend!

Heb je iets over? Graag! We denken aan drogisterijartikelen (geen medicijnen) en etenswaren die niet gekoeld hoeven te worden, ongeopend en niet over datum zijn. Geen rookartikelen of alcohol. Je kunt het in het kastje zetten of bij ons afgeven. Wij vullen het kastje er dan mee.

Heb je iets nodig? Neem het gerust, het staat er voor!

Voor vragen: Lia en Hans, Blauwe Hoek 23A. Email: esdolia@hotmail.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*