Burgemeester verrast 100-jarige Jacqueline

Zondag was het feest bij de Merlijntjes!

Want die dag vierde mevr. Jaqueline Peeters-Jacobs haar 100e verjaardag! Niet alleen natuurlijk, want ook familie en vrienden waren samengekomen voor het feest.

Bovendien was er een bijzondere gast aanwezig. Burgemeester Nelly Kalfs kwam hoogstpersoonlijk de felicitaties namens de gemeente Lingewaard overbrengen. Ze bracht een doos met leuke verrassingen voor haar mee.

Het was een eer om haar te bezoeken en haar te verrassen met een kleine attentie. Mevrouw Peeters-Jacobs is een inspirerend voorbeeld van levensvreugde en veerkracht. Nogmaals van harte gefeliciteerd”, aldus de burgemeester.

bron foto’s: facebook Merlijn

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*