Vrijdag “Hel van Honderd Morgen” tijdrit rondom Doornenburg

** PERSBERICHT **

 

Sportdorp Doornenburg en de LingeTrappers uit Gendt organiseren op vrijdag 16 juni “de Hel van Honderd Morgen”.

De wielerliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Een tijdrit van ongeveer 17,5 km door het gebied Honderdmorgen. Dit jaar is gekozen voor een ronde van een kleine 9 km die tweemaal wordt verreden (zie schets hieronder). Start en Finish zijn vanaf het dorpsplein in Doornenburg.

Voor de kinderen van de basisschool (vanaf groep 3 tot en met groep 8) is er een Hel van Honderdmorgen Kids. Deze tijdrit over 1 km wordt voorafgaand aan de grote “Hel” verreden en start om 18:00 uur. De wedstrijd betreft een “Dikke Banden Race” en er mag dus met alle fietsen worden deelgenomen. Wel is een helm verplicht.

De route gaat door het gebied van Honderdmorgen en wordt tussen 18:00 en 21:00 afgesloten. Op het dorpsplein is voor het publiek een terras gerealiseerd.

Deelnemers kunnen zich nog inschrijven via de website van Sportdorp Doornenburg HIERO. Inschrijfgeld voor de tijdrit bedraagt € 10,00 per persoon. De “Dikke Banden Race” voor kinderen is gratis, maar inschrijving is wel verplicht.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*