Durp raakt van het padje af

Het lijkt er nu toch eindelijk van te komen!

Onze raamtijgers in het Bemmelse hebben in een dik rapport een “Verkeersbesluit” opgesteld. Daarmee zou het (fiets)pad op de Sterreschans, dat aansluit op de Riiiiiiiiiiendiek deels worden opgeheven.

Het pad, dat vaak als doorsteek voor fietsers, wandelaars en zelfs motorrijders vanaf de Waaldijk/Sterreschans richting de Rijndijk (en vice versa) wordt gebruikt, levert blijkbaar regelmatig onfrisse situaties op. En dat terwijl dat pad er al sinds de aanleg van de Sterreschans in de vorige eeuw ligt.

Volgens goed gebruik is er natuurlijk ook een inspraakprocedure vastgesteld voor belanghebbenden. Het hele plan inclusief honderdmiljoenmiljard bijlages ligt ter inzage in het Bemmelse, dus mocht u zich op een regenachtige middag vervelen dan weet u wat te doen.

Nóg meer info? Staat HIERO. Fijne dag nog.

bron foto: Google Streetview

2 Comments

 1. Eindelijk zal het er toch van komen, ik zie daar dagelijks dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen, fietsers die zomaar oversteken als ze van de pont komen en richting Waaldijk moeten. Motoragenten en marechaussee die rechtdoor over het fietspad rijden naar de pont toe, terwijl het zicht op de voorrangsweg ( Pannerdenseweg ) met die snelheid goed overzichtbaar is. Ik zat nog steeds te wachten op de klap van een ongeluk.

  • Rectificatie:

   Eindelijk zal het er toch van komen, ik zie daar dagelijks dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen, fietsers die zomaar oversteken als ze van de pont komen en richting Waaldijk moeten. Motoragenten en marechaussee die rechtdoor over het fietspad rijden naar de pont toe, terwijl het zicht op de voorrangsweg ( Pannerdenseweg ) met die snelheid niet goed overzichtbaar is. Ik zat nog steeds te wachten op de klap van een ongeluk.
   Jo Ubbink

   Reactie

   Naam*

   E-Mail*

   Website

   Twitter
   Tweets by DeDoornenburger

   Populair

   De ouwe deus van tante Teus
   23 september 2017 17

   Ophef over mortuarium
   29 oktober 2020 10

   Dossier geitenhouderij naar Ombudsman
   28 december 2018 10

   De ouwe deus van tante Teus
   8 juli 2018 9

   “Kijk vooruit” over het leven in 2021
   18 maart 2021 8

   Recente reacties

   Dunya Van de Weygaert op Kasteelfair op 6 en7 mei op kasteel Doornenburg
   Jo Ubbink op Durp raakt van het padje af
   Geert Claassen op “Team Eetcafé” bereidt paasdiner
   Geert Claassen op “Team Eetcafé” bereidt paasdiner
   Geert Claassen op “Team Eetcafé” bereidt paasdiner

   1
   2
   3
   4

   1
   2
   3
   4
   5

   1
   2
   3
   4
   5

   1
   2
   3
   4
   5

   Roep ès wâh!
   Roep ès wâh!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*