‘Tempel of Boem! concerten zetten nieuwe standaard (4)

(vervolg) En als Olaf Fase en zijn hulpPieten weer zijn verdwenen is het tijd voor de laatste spurt.

Leonie Meijer krijgt ruim baan voor haar “Naked” en “de Zee”, en Jos Janssen gaat helemaal los met Eric Clapton’s “Forever Man” en “Hold the Line” van Toto, waarmee het officiële programma eindigt.

Nadat Marcel ‘d’n Knui’ Knuiman namens de slagwerkgroep het publiek, alle muzikanten, de zangerTs en natuurlijk de onontbeerlijke sponsors bedankt wordt de toegift ingezet: “Iedereen is van de Wereld” van the Scene.

Een zeer gevarieerde en onderhoudende avond waarmee de slagwerkgroep onder de bezielende leiding van dirigent Casper Traa opnei-j heeft laten zien dat ze de coronajaren goed hebben benut om weer een professionele concertavond neer te zetten. En weer eentje die in de boeken mag!

Volgend jaar weer?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*