Hoogmis “Tempel of Boem!” nadert voltooiing

De hele week is het al onrustig rondom de Martinuskerk van Doornenburg.

En niet zonder reden! Vrijdag en zaterdag staan namelijk de ‘Tempel of Boem!” concerten gepland en traditiegetrouw betekent dat een propvolle kerkzaal, héél veel muziek en blije snuutjes.

De 4e editie van de concertreeks wordt opnei-j georganiseerd door Slagwerkgroep Doornenburg. Licht, video, geluid en sfeervolle horeca zorgen ervoor dat de bezoekerTs weer ondergedompeld worden in een warm muzikaal bad, niet in de laatste plaats door artiesten als Leonie Meijer, Jos Janssen, Rik Cornelissen en Olaf Fase (Slagerij van Kampen).

Ook de slagwerkers zelf zullen weer in een professionele ambiance stevig gaan uitpakken mede dankzij de professionele muziek equipment en het uitgebreid slagwerk instrumentarium. Zo stelde topmerk Mapex Drums onlangs voor beide concerten nog twee complete drumstellen beschikbaar via speciaalzaak Stockenhof Muziek.

SHOWTIME van de avondconcerten is 20:00 uur, de krakende kerkdeuren openen echter al om 19:00 uur. In verband met de verwachte drukte bij de toegangscontrole worden bezoekers verzocht op tijd aanwezig te zijn.

Geïnteresseerden voor enkele beschikbare vrijdagkaarten kunnen nog contact opnemen met: Tempel.of.Boem@gmail.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*