Persbericht uut Spanje!

Vandaag ontvingen we een heus officieel persbericht uut Spanje die we de ieniemienies van Doornenburg niet willen onthouden!

** PERSBERICHT **

 

Op zaterdag 12 november a.s. komt de Sint aan in Nederland. Direct na de intocht op TV gaat hij met zijn Pieten naar Doornenburg.
 
Hij wil graag zo snel als mogelijk met alle kinderen een leuk feestje bouwen. De verwachting is dat hij rond 13.00 uur vertrekt vanaf kasteel De Doornenburg. Tezamen met de Pietenband trekt de Sint in een muzikale optocht door de straten van Doornenburg. Iedereen is van harte welkom om zich hierbij aan te sluiten. Neem je zelfgemaakte mijter mee! Deze is te vinden op www.sintindoornenburg.nl 
 
Om 13.45 uur krijgen de Sint en de Pieten op het plein voor het Schuttersgebouw een muzikale vendelhulde aangeboden door de Harmonie St. Caecilia en de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel. Burgermeester Nelly Kalfs en kinderburgemeester Feline Klee zullen de Sint officieel welkom heten. Doornenburg is namelijk de allereerste plaats in de gemeente Lingewaard die de Sint bezoekt.
 
Om 14.00 uur start in het Schuttersgebouw het grote Welkomstfeest voor Sinterklaas. Alle kinderen zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn. Na afloop van dit feest krijgen zij van de Sint een leuke verrassing mee naar huis. 
 
Toegangskaarten voor dit grote Welkomstfeest kosten € 2,50 per kind. Ouders en begeleiders hebben gratis toegang. De toegangskaarten zijn alléén in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bakkerij Van Kol (Pannerdenseweg 52 in Doornenburg) en bij The Read Shop (Julianaplein 2 in Gendt).
 
Op zaterdag 5 november a.s. tussen 11.00 – 14.00 uur zijn de toegangskaarten ook verkrijgbaar bij Spar Witjes in Doornenburg. Aan de kassa bij het Schuttersgebouw worden géén toegangskaarten verkocht. 
 
Meer info is te vinden op www.sintindoornenburg.nl en op de Facebookpagina: Intocht Sinterklaas Doornenburg.
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*