Kermisboekje gemist? Nei-jje kans deze week!

U heeft ‘m vast al gezien en gelezen.

Het kermisboekje editie 2022 van de schutterij!

Boordevol informatie over de komende kermisdagen, spelregels, uitleg over het nei-je ledenbeleid, foto’s van lange hééér, en prachtige verhalen van de huidige koning maar ook van oud-koningen! En bovendien een opsomming van de winnaars van dat éne felbegeerde beeldje: de Gijsbrecht!

Want wie zou dit jaar dit kleinood winnen? Wie heeft zich afgelopen 3 jaren op een bijzondere manier in de kijkerT gespeeld en verdient deze GIGA prijs? Wie wordt de opvolger van de vorige winnaar uit 2019: beschermheer Rob Persoon?

Mocht u het boekje gemist hebben of een extra exemplaar willen hebben, dan is het boekje nog af te halen tijdens de openingsavonden komende week. Op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond van 19:00-21:00 uur is het schuttersgebouw geopend ter voorbereiding op de kermisdagen.

Enne… het kermisboekje is GRATIESJ-GRATIESJ-GRATIESJ mee te nemen!

Geen zin om te wachten? Download het boekje dan HIERO: Kermisboekje Schutterij Doornenburg 2022

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*