Deze week kaart- en muntverkoop Doornenburgse kermis

Deze week is op woensdag t/m vrijdagavond van 19:00-21:00 uur het schuttersgebouw geopend.

Tijdens deze tijden kunnen schutters, die hun schutterskaart nog niet hebben ontvangen komen ophalen. Dit geldt met name voor ‘buutedurpse’ leden en natuurlijk leden bij wie koning Marcellino honderdmiljoenmiljard keer tevergeefs aan de deur kwam om de contributie te innen.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid – en die wordt ernstig aangeraden – om VOORAF consumptiemunten te kopen voor de naderende kermisdagen. Al is het alleen maar om te voorkomen dat er files ontstaan bij de muntenautomaat in de zaal.

Munten zijn à € 2,60 verkrijgbaar in handige, gepersonaliseerde emmertjes met de naam van je vriendengroep of vereniging erop. In de emmertjes kun je de consumptiemunten doen en op tafel zetten. Handig voor de ober om snel af te rekenen.

Vooral groepen die van plan zijn de hele vrolijke vierdaagse van Doornenburg mee te maken wordt aangeraden om tijdens deze avonden de munten te halen. Bovendien wordt er een bescheiden korting gegeven bij de voorverkoop!

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*