Filmhuis Doornenburg presenteert najaarsprogramma

Filmhuis Doornenburg mag zich verheugen in een toenemende populariteit.

De films die de organisatie iedere maand presenteert zijn stuk voor stuk goed bezocht. De filmzaal die in het Ontmoetingscentrum is ingericht zat afgelopen voorjaar steevast vol. Vandaar dat de club verder borduurt op het succes en inmiddels is het najaarsprogramma bekend.

Vrijdag 23 september a.s. staat de eerste film gepland: Fahim, een Franse komedie uit 2019 met o.a. Isabelle Nanty en Gérard Depardieu.

Vier weken later staat op zaterdag 29 oktober ‘Louis‘ gepland. Een uniek portret uit 2022 over het fenomeen Louis van Gaal gemaakt door documentairemaker Geertjan Lassche.

Vrijdag 25 november staat ‘Belfast’ op de rol, een romantisch drama uit 2021 over de negenjarige Buddy die opgroeit in Belfast in de jaren ’60.

Tenslotte wordt vlak voor kerstmis op zaterdag 17 december Whitney  vertoond. Een biografische documentaire over het turbulente leven en dood van Whitney Houston.

Allemaal films die het waard zijn om te bezoeken. Kaarten van alle films zijn nu al verkrijgbaar aan de bar van het Ontmoetingscentrum en kosten € 6,00 per stuk. Leden van de bieb betalen slechts € 5,00.

Gezien de populariteit en het beperkt aantal zitplaatsen is het verstandig nu al de kaarten aan te schaffen om teleurstelling te voorkomen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*