Kaartverkoop ‘Tempel of Boem!’ start op 10 september

Nei-js van de wereldkampioenen Slagwerk Voor Gevorderden uut Doornenburg!

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november vindt in de Martinuskerk te Doornenburg de 4e editie van muziekspektakel “Tempel of Boem!” plaats. We schreven er al eerder over.

Maarrrr… de voorverkoop van de toegangskaarten start al op zaterdag 10 september!

Van 9.00 -13.00 uur zijn de gewilde tickets verkrijgbaar bij Spar Witjes, Kerkstraat 16A in Doornenburg. Dat betekent niet dat je slechts 4 uur de tijd hebt om die Golden Tickets te verwerven, want kaarten zijn ook in de voorverkoop a € 15,00 p.p. verkrijgbaar bij verkoopadressen Ontmoetingscentrum Doornenburg, Read Shop Viergever in Gendt of via e-mail: Tempel.of.Boem@gmail.com (met vermelding van naam, adres, welke concertavond en aantal tickets).

De ‘Tempel of Boem! concerten hebben inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd. Hoge kwaliteit, visueel en muzikaal spektakel en heel veel bekende Doornenburgse snuutjes zorgen steevast voor uitverkochte zalen.

Voice of Holland zangeres Leonie Meijer

Naast de slagwerkers en rockband wordt de line-up compleet met een strijkerskwartet, blazers, background vocals en top-accordeonist Rik Cornelissen. Ook zullen artiesten als Leonie Meijer (bekend van o.a. The Voice of Holland en De Toppers) en de Huissense rockzanger Jos Janssen (o.a. Rosco P) zorgen voor twee spetterende concerten“, zo meldt het persbericht.

De Martinuskerk zal worden omgedoopt tot sfeervolle muziektempel. Kortom, een avond die u als muziekliefhebber niet mag missen!

Aanvang op beide concertavonden is 20.00 uur, zaal is om 19.00 open. Toegangskaarten aan de kassa (indien nog verkrijgbaar) kosten € 17,50 p.p. maar daar moet je niet op gokken. 

Enne…. exacte data vergeten? Check dan gewoon deDoornenburger Evenementenkalender! Altijd actueel!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*