School’s Out Forever 2.0 – 1962

Welkom in het schooljaar 1962!

Een jaar dat eindigde met een ijskoude winter waarbij Riiiiiiien en Woal bijna geheel bevroren waren en dat tevens te boek staat als één van de koudste jaren van de laatste eeuw, maar ook het jaar dat begon met de allergrootste muzikale blunder aller tijden doordat een onbekend bandje –  The Beatles – auditie doet in Londen bij platenmaatschappij Decca en wordt afgewezen!

Mies Bouwman presenteert de 24 uur durende inzamelingsactie Open het Dorp, Brigitte Kaandorp wordt geboren, en het Tweede Vaticaanse Concilie wordt gehouden waarmee oecumenische diensten een kans krijgen binnen de rooms-katholieke kerk.

Nog meer vrolijke feitjes: de volgende snuutjes in klas 5-6 van de Mariaschool in Doornenburg! (Her)kent u ze nog?

Maria Bermel, Riek de Beijer, Margriet van Bon, Door van Bon, Riet Buurman, Els Gerdsen, Trees v.d. Horst, Marijke Janssen, Thea v. Alst, Willie Bouwman, Gerda Bouwman, Rieky v.d. Dam, Liesbeth van Deelen, Marjan Derkzen, Ria Driessen, Thea Driessen, Diesje Kloppenburg, Thea Meeuwsen, Gerrie Meeuwsen, Nel Niels, Ans Rensen, Ida Roelofs, Betsie v.d. Sant, Tinie v.d. Sant, Stien Mattijssen, Wilma Mahler, Wil Meeuwsen, Ina Niels, Ineke Ortsen, Hennie Roelofs, Marga Stift, Wilma Derksen, Marjan Goris, Marjan Haafs, Truus Hoogveld, Cathrien van Heumen, Dinie Huting, Roos Janssen, Cokkie Janssen, Stien Joosten, Thea Vermaas, Corrie Visch, Thea v.d. Welk, Ria Wissing, Gerrie Witjes

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*