Ballenklup viert midzomermiddagfeestje

Dat er in Doornenburg niet alleen vakantie wordt gehouden bewijst wel het feestje aan de Pááánderseweg van afgelopen weekend.

Zaterdagmiddag 13 augustus verzamelden zich zo’n 30 enthousiaste jeu de boulers in de achtertuin van Veronica en Johan Tolkamp voor een Midzomer Jeu de Boule feestje.

Volgens goed durps gebruik is een feestje pas écht geslaagd met voldoende happie snappie. En dat was in meer dan ruime mate aanwezig dankzij het uitgebreide koud en warm buffet van vrindje GoodFood Ellen.

Er was gezorgd voor voldoende drank, muziek, enz. aanwezig voor sfeer en om de ” tropische middag” gezellig te maken en in de schaduwplekken kon men fijn bijpraten. Iedereen was heel tevreden en we hopen dat er weer zo’n ” “Midzomer etentje” met feestje komt in 2023“, aldus het organiserende boule comité.

“De eigen bijdrage kon bescheiden worden gehouden dankzij de vrijwillige “Jeu de Boules Jutters” van vorig jaar, toen zij ervoor zorgden dat het vuil langs de Linge van Bemmel tot bijna Elst werd opgeprikt. De jutters kregen hier een vergoeding voor van de Gemeente Lingewaard, en die is goed besteed!“, zo besloot het comité haar mededeling.

Gelukkig hebben we de foto’s nog…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*