Hete Hel van Honderd Morgen

Ter herinnering: morgen wordt het écht heet ient durp als DE HEL VAN HONDERD MORGEN wordt verreden!

Niet alleen zijn tropische temperaturen van 30 graden of hoger voorspeld, Sportdorp Doornenburg organiseert ook nog es samen met de Lingetrappers de 2e  Hel van Honderdmorgen. Dit is een tijdrit van ruim 15 km over de dijken en uiterwaarden tussen Doornenburg en Angeren.

Wat roept de organisatie hierover?

LuisterT en huiverT: “De tijdrit is een ideale manier om de laatste puntjes op de i te zetten voor de Gendtse Triathlon of om je zelf eens te testen op een laagdrempelige manier.  De start van de eerste renner is om 19.00 uur en daarna start om de minuut de volgende deelnemer.

Het parcours zal geheel afgesloten worden voor het overige verkeer. Om alles goed te laten verlopen is een deel van Doornenburg en de dijk die dag vanaf 18.30 tot 21.00 afgezet met hekken en verkeersregelaars: Start en Finish locatie is bij het Schuttersgebouw in Doornenburg“.

De avond wordt volledig volgens durpse richtlijnen afgesloten met een gezellige AFTERPARTY in het schuttersgebouw inclusief DJ en de toegang is GRATIESJ-GRATIESJ-GRATIESJ!

Tijdens de afterparty is ook de prijs uitreiking.

Voor meer informatie en inschrijven: https://www.sportdorpdoornenburg.nl/de-hel-van-honderdmorgen-2022/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*