Koningsdag in Doornenburg

Een berichtje van het oranje comité!

 

De afgelopen 2 jaar was het niet mogelijk om gezamenlijk Koningsdag in Doornenburg te vieren en ook dit jaar zou het er om gaan spannen.

Gelukkig kwam eind februari het bericht dat er weer evenementen mochten plaatsvinden. Dat was voor ons het sein om te starten met de voorbereidingen voor Koningsdag. Dat betekent dat kinderen hun fietsen weer mooi mogen gaan versieren voor de optocht en de traditionele spellen kunnen ook weer van stal.

Het programma begint om 11.00 uur. We verzamelen op het dorpsplein in Doornenburg om vervolgens met de versierde fietsen en skelters in een optocht met harmonie en schutterij door Doornenburg te trekken.

Na de optocht hijsen we de Nederlandse vlag in top en proosten we met z’n allen op Koningsdag. Hierna zijn er leuke spellen voor de kinderen en is er een mini autobaan, een springkussen en heerlijke oliebollen van de oliebollenkraam.

Onder het genot van een lekker drankje en een gezellig muziekje kan iedereen gezellig bijkletsen. Het lijkt net kermis!

Hopelijk tot Koningsdag in Doornenburg. Het Oranje comité heeft er zin in!Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*