Lingewaard deelt compost uit

En dan nu een berichtje van de gemeente Lingewaard!

Op zaterdag 26 maart 2022 is het landelijke compostdag. Ook Lingewaard doet mee. Inwoners van de gemeente Lingewaard kunnen op deze dag gratis compost ophalen bij de gemeentewerf.

Met deze actie bedanken wij als gemeente onze inwoners voor het scheiden van hun groente-, fruit- en tuinafval (gft) en groenafval (zoals snoeihout, takken, gras). Inwoners krijgen het ingezamelde afval nu terug in de vorm van compost. En dat is weer goed voor de bodem!

Kom naar de gemeentewerf
U kunt op zaterdag 26 maart tussen 9.00 en 12.00 uur gratis compost ophalen. Kom naar de gemeentewerf aan de Lingewal 6a in Bemmel en neem uw legitimatiebewijs mee. Per auto/fiets krijgt u maximaal twee zakken compost of een halve kubieke meter losse compost mee (neem hiervoor zelf een schop en stevige zakken mee). Op is op!

Meer informatie staat HIERO

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*