Bericht van een vrindje

Eethuis Pizzeria catering Doornenburg is dringend op zoek naar ALL-ROUND MEDEWERKERS

Zoek je een leuke bijbaan met flexibele werktijden en leuke collega’s dichtbij huis? Het populairste eethuis van Doornenburg zoekt all-round medewerkers (m/v) die willen helpen in de cafetaria of in het café.

Ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan kun je ons helpen met het rondbrengen van de bestellingen in Doornenburg en omgeving. Ben je jonger en heb je nog geen rijbewijs, maar wil je wel komen helpen? Geef je dan toch op voor de fietsbezorging in Doornenburg.

Natuurlijk zijn de werktijden in overleg.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan en bel Hans of Zafer: 0481- 355079 Of kom gewoon langs voor meer informatie.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*