Strupse durpse mept zich een taakstraf

Een kostelijk bericht stond donderdag in onze regiobode.

Daarin stond een verslag van een rechtszaak tegen een 47-jarige Doornenburgse vrouw die in augustus van dit jaar midden op de Dorpsstraat in Bemmel haar toenmalige vriend ervan langs gaf.
De dame in kwestie was toe aan een nieuw shotje coke maar kreeg van haar vriend geen geld.

Daarop ontstak ze in woede en mepte in op de man terwijl ze daarbij ook gebruik maakte van een toevallig passerende ruitenwisser. De man raakte gewond aan zijn hoofd en zijn bril was ook niet meer oké toen de toegesnelde bromsnorren arriveerden. Omdat de vrouw zich hevig verzette werd ze door de sterke arm der wet in de boeien geslagen.

Afgelopen woensdag moest de vrouw voor de politierechter verschijnen en zich verantwoorden. Ze was uiteindelijk niet bij de zitting aanwezig, omdat ze maar voor één uur parkeergeld had betaald en de voorgaande rechtszaak nogal uitliep.

Ondanks haar afwezigheid kreeg ze voor haar actie van de rechter toch 40 uur taakstraf. De plantsoenen en voetpaden van ons durpke komen er dus weer mooi bij te liggen en de dame in kwestie kan dan eens voor de afwisseling frisse lucht in’snuiven’.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*