“Wat vind jij van ons” deel 2 gestart

Nei-js van onze vrinden van de Doornenburgse schutterij!

Want onlangs is de 2e ronde gestart van het onderzoek “Wat vind jij van ons?” Het volgende bericht ontving deDoornenburger in de mailbox:

 

Heb jij deelgenomen aan de 1ste ronde? Dan krijg jij in de 2e ronde de antwoorden te zien die de andere deelnemers uit de 1ste ronde anoniem hebben ingevuld. Jij kunt op hun antwoorden reageren. En dat is ook deze keer weer anoniem. 

Indien jij als deelnemer aan de 1ste ronde je e-mailadres hebt achtergelaten, dan heb je onlangs een e-mail ontvangen van de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel. In die e-mail staat je uitnodiging om deel te nemen aan de 2e ronde en dan kun je de antwoorden van de andere deelnemers zien. Heb je wel meegedaan aan de 1ste ronde, maar geen e-mail ontvangen voor de 2e ronde? Wellicht is de e-mail in je spambox terecht gekomen.

Je hebt tot en met 30 oktober a.s. de mogelijkheid om deel te nemen aan de 2e ronde. Daarna worden alle antwoorden en reacties verzameld. Het onderzoek wordt vervolgens gesloten en gepresenteerd aan de leden van de schutterij tijdens de ledenvergadering in 2022.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*