Nei-j: Cultureel Platform Lingewaard

Cultuur heeft sinds kort bij de gemeente Lingewaard een streepje voor.

Lingewaard opende namelijk zijn eigen digitale cultuurplatform genaamd: www.cultuurinlingewaard.nl. Alles op het gebied van cultuur in de gemeente Lingewaard is te vinden op één website! Denk hierbij aan culturele evenementen, open workshops maar ook al het cultuurnieuws.

Om een goed overzicht te krijgen van het culturele aanbod in onze gemeente wordt uw hulp gevraagd. De info van uw culturele organisatie moet nog worden geplaatst op de website. Daarvoor moeten een paar stappen worden gemaakt.

De eerste stap is het aanmaken van een pagina voor jou als organisatie. Ga hiervoor naar je eigen kern via ‘kernen’. Bij ‘aanbieders’ vind je een knop ‘toevoegen’. Op deze pagina leg je in het kort uit wat voor organisatie je bent. Je kunt daarna eigen activiteiten, aanbod en nieuws plaatsen. 

Als je je aanmeldt voor het digitaal platform wordt je automatisch opgenomen in het Cultureel Platform Lingewaard. Dit betekent dat je 4x per jaar de digitale krant ontvangt met relevante informatie over wat er speelt op gebied van kunst en cultuur in Lingewaard. Verder ontvang je eenmaal per jaar een uitnodiging voor een netwerk bijeenkomst.

Mocht je toe willen treden tot de kerngroep van het Cultureel Platform neem dan voor meer informatie en vragen contact op met Sander Spaan, Directeur Open Academie: info@openacademie.nl

Het cultureel platform is een groep afgevaardigden uit verschillende disciplines die 4x per jaar bijeenkomen om kunst en cultuur in Lingewaard te bespreken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*