Een zomeravond rondom Fort Pannerden

Een zomeravond rondom Fort Pannerden: muziek, kunst, natuur en fortverhalen Kom genieten van een prachtige avond op donderdag 29 juli

Donderdag 29 juli is Fort Pannerden eenmalig geopend tot 21.00 uur voor een heerlijke zomerse avond met gezellige LIVE muziek.

Samen genieten van de Nederlandse zomer midden in de Gelderse Poort, met uitzicht op Woal, Riiiiiiiiiiiien en Klompenwaard. Wie wil dat nou niet?

En let op! Vanaf 19.00 uur wordt er live muziek gemaakt door Trio WMJ uit Huessen. Bij mooi weer speelt het ensemble op het terras, bij slecht weer in het fort. 

Wie is Trio WMJ?

“Trio WMJ komt uit Huissen. Velen uit onze regio kennen hen al van optredens bij de Buitenpoort, de Huissense dagen of bijvoorbeeld het 3 Oeverfestival. De muziek kan het best omschreven worden als softpop uit de sixties en seventies“, aldus de organisatie. “Het trio bestaat uit Wiel Lentjes, Jos Paumen en Marijke Kuipers: twee geroutineerde gitaristen worden ritmisch ondersteund door Marijke Kuipers. Het trio zingt samen, een mooie mix van drie stemmen! Wiel en Jos hebben hun sporen verdiend bij de band Flashback“.

Naast genieten van de zomeravond is ook de prachtige tentoonstelling met fotokunst en bronzenbeelden van Ineke van Middelkoop en Rita Oostendorp te bezoeken.

Meer info staat HIERO

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*