Hulleze organiseert vinyl party

Okee, het is misschien nog wat vroeg, maar we ontvingen van onze buufjes uut de Heerlijkheid Hulleze een uitnodiging voor héél Doornenburg en omgeving.

Die we dus hierbij graag willen delen!

De buufjes houden namelijk op zaterdag 6 november een VINYL PARTY in zaal Concordia aan de Waaldijk. DJ Willem komt de boel vermaken met een dubbele draaitafel en een nest vol singletjes dus gezelligheid gegarandeerd. Of, zoals de organisatie roept:

“Gezellig ouderwets, en natuurlijk op verzoek, plaatjes draaien met Vinyl DJ Willem. Hij komt met de mooiste ’60 ’70, ’80 en ’90 singles, en draait op verzoek de fijnste plaatjes. Zoek zelf je plaatje uit. Daar zit ongetwijfeld jouw eerste singeltje bij. Het zal één feest van herkenning zijn deze avond. Toegang voor iedereen die raakvlakken heeft met Hulhuizen, maar let op vol is vol!
Noteren dus!
Zaterdag 6 november, Zaal Concordia bovenop de Woaldiek. SHOWTIME is om20:30 uur!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*