Kloppend Hart start reanimatiecursus in Doornenburg

Zo langzamerhand komt er weer meer leven ient durrup na de coronagolven die Nederland overspoelden.

Het verenigingsleven start weer op, zij het nog erg voorzichtig. Maar ook maatschappelijke organisaties zie je weer actie ondernemen voor zover dat eerder niet kon.

Stichting Kloppend Hart voor Lingewaard organiseert deze zomer een ‘Beginnerscursus reanimatie‘ in het Ontmoetingscentrum. Door het incident van voetballer Christian Eriksen is er veel aandacht gekomen voor reanimatiecursussen. Omdat het nei-je seizoen voor de stichting pas in september begint is besloten tot enkele EXTRA bijeenkomsten in de zomer.

Donderdag 8 juli start om 19:30 uur in Doornenburg de bijeenkomst waarvoor geïnteresseerden zich kunnen opgeven via HIERO. Voorafgaand aan de bijeenkomst worden enkele vragen gesteld als veiligheidscheck. 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*