Rommelmarkt Doornenburg brengt ruim €7300 op voor goede doelen

** PERSBERICHT **

De jaarlijkse rommelmarkt, gehouden in het Schuttersgebouw in Doornenburg, was wederom een groot succes.

Op 5 en 6 oktober stroomden bezoekers massaal naar de rommelmarkt voor een weekend vol snuffelplezier en unieke vondsten. Dankzij alle bezoekers die de moeite hebben genomen om langs te komen, hebben we een bedrag van €7312,99 opgehaald voor twee goede doelen.

Een bijzonder succes was ons Happy Hour op zondag, waar bezoekers voor slechts €4 een tas vol mooie spullen konden vullen. Dit zorgde niet alleen voor een leuke sfeer, maar ook voor een mooie boost in de verkoop.

De opbrengst van de markt gaat naar Education Midwifery Care 2, een organisatie die in Gambia verloskunde-studenten traint in acute zorg en voorziet van essentiële uitrusting om de overlevingskansen van moeders en baby’s aanzienlijk verbeteren. Daarnaast steunen we ‘Kind op de Been’, een organisatie die in Ghana kinderen met lichamelijke handicaps helpt door operaties, revalidatie en hulpmiddelen, zodat zij een betere toekomst tegemoet zien.

Naast de directe opbrengst hebben we ook veel overgebleven spullen aan andere goede doelen kunnen geven, wat bijdroeg aan het verminderen van afval en het ondersteunen van nog meer initiatieven.

Alle vrijwilligers hebben met hun inzet en energie dit succes mogelijk gemaakt. Hun harde werk en betrokkenheid zijn zeer gewaardeerd.

Ook de inwoners van Doornenburg die op 28 september spullen hebben gedoneerd, verdienen een vermelding. Dankzij hen konden we een mooi aanbod aan spullen presenteren, van gereedschap tot speelgoed, boeken, lampen en meer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*