Doornenburg Vroeger en Nu (4)

De vakantietijd breekt weer aan. Ook voor deDoornenburger.

Vandaar dat we de komende weken héél eventjes afstand nemen van het bruisende nei-js in Doornenburg en een fonkelnei-j dagelijks nei-jsberichtje publiceren onder het kopje “Doornenburg Vroeger en Nu”. Een itempje over hoe Doornenburg er ooit uit zag in vergelijking met nu.

Met vandaag…. De Holenoever boven op de Waaldijk, aan het einde van de Veerweg. Het huis bood vroeger onder andere onderdak aan een café, een zalmkwekerij en een veerdienst. Binnendijks lag in de jaren ’50 en ’60 een open vuilnisbelt maar die werd later gesaneerd.

1 Comment

  1. Ja, hier woonde onze familie vanaf 1903 tot eind 1954. Het huis is 1884 gebouwd. Eerst woonde hier de familie van Lent tot 1903.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*