Stikido organiseert feestelijke Vlaggenparade!

** PERSBERICHT **

 

Van 12 tot en met 16 augustus 2024 organiseert StiKiDo de 50e editie van het jaarlijkse kinderdorp in Doornenburg, een speciale jubileumeditie dus!

Het kinderdorp wordt gehouden op het evenemententerrein naast de speeltuin aan de Van Heekstraat en is voor alle kinderen vanaf 4 jaar die op de basisschool zitten of er dit jaar vanaf gaan. Aangezien het dus een bijzonder jaar is hebben we een toepasselijk thema: FEEST!

Inschrijven voor deze week kan vanaf zaterdag 3 augustus om 10.00 uur via deze website. Het inschrijfgeld bedraagt €10 per kind. Er kunnen maximaal 6 kinderen door 1 persoon worden ingeschreven en er is plaats voor 250 kinderen op het kinderdorp.

Als er nog plekken vrij zijn, is het mogelijk om op zaterdag 10 augustus naar het kinderdorpterrein te komen om in te schrijven vanaf 10.00 uur.

Omdat het feest is wordt op dinsdag 13 augustus een VLAGGENPARADE gehouden. Van 10:00 tot 11:00 uur lopen alle kinderen met zelfgemaakte vlaggen door de Doornenburgse straten. Ouders, familie en geïnteresseerden wordt gevraagd om langs de route te komen kijken!

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*