Tante Teus presenteert: Ondernemend Doornenburg (2)

Vandaag gaat tante Teus verder met de fonkelnei-je serie ‘weet je nog wel’ berichten over winkels, bedrijven en ondernemers uit lang vervlogen tijden.

De panden staan er meestal nog wel maar zagen er ooit héél anders uit. Ook is lang niet altijd duidelijk welke bedrijven er ooit hun diensten aanboden.

Voor deze serie is gebruik gemaakt van reclameboekjes uit de vorige eeuw waarin door ondernemers werd geadverteerd.

Toch kunnen we wel wat hulp gebruiken om ontbrekende info aan te vullen. U kunt onderaan deze pagina reageren. Uiteraard mag een mailtje naar dedoornenburger@gmail.com ook.

Vandaag deel 2: Duisterestraat 15.

Dit adres was jarenlang bekend door het bedrijf dat er was gehuisvest: Hendriks Bouwbedrijf. Een ruim pand met een parkeerplaats bestaande uit grind dat ergens in de jaren ’60 verscheen. Voor zover bekend hebben er geen andere bedrijven in het pand gezeten. Eind jaren ’80 (of misschien begin jaren ’90) van de vorige eeuw verdween het bedrijf en verschenen woonhuizen op deze plek.

Weet u meer over dit pand? Of heeft u oude foto’s van het pand of het bedrijf? Laat het weten en reageer hier onderaan de pagina of via dedoornenburger@gmail.com !

Advertentie eind jaren ’80

4 Comments

  1. Volgens mij heeft Scheers rolluiken ook nog in het pand van Hendriks gezeten voordat ze verhuisde naar de Langstraat in Gendt

  2. Aan de duisterestraat 15 heeft nadat Hendriksbouwbedrijf gestopt was Scheers Rolluiken gezeten. Die zijn later omdat het te klein werd naar Gendt verhuist.

    (via email: Maarten Kramer)

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*