Brandweer Doornenburg zoekt dringend collega’s!

Kom jij het team van Brandweer Doornenburg versterken?

Ben jij die stoere, sportieve en avontuurlijke teamplayer die voor een ander door het vuur gaat? Kom dan naar de introductieavond! Je bent welkom op dinsdag 29 juni om 20.00 uur bij de brandweerkazerne aan het Vijzelpad 9.

Klaarstaan voor de medemens is mijn grootste drijfveer
Ellen is één van je toekomstige collega’s. Ze is getrouwd en heeft een dochter. Al een aantal jaren werkt ze in de 24-uurs dienst bij Brandweer Arnhem. Daarnaast is Ellen vrijwilliger bij post Doornenburg. Dit doet zij met veel passie en plezier. Ellen vertelt: ‘’Naast het blussen van een brand, worden we ook ingezet voor hulpverlening van mens en dier in nood. Een verantwoordelijke en dankbare taak!’’

Ervaar het zelf tijdens de introductieavond
Een vooral gezellige en geheel vrijblijvende introductieavond is voor geïnteresseerden in elkaar gezet. ‘’Bovenal wordt het een leuke avond”, garandeert Ivo. “Wij presenteren wie we zijn en wat we doen. Ook geven we antwoord op jouw vragen over het brandweervak. Last but not least gaan deelnemers in workshops zelf aan de slag. Door zelf een klein brandje te blussen en iets open te knippen, ervaar je hoe het voelt om een brandweervrouw of -man te zijn. Zo ontdek je het beste of het vak bij jou past.

Ben jij erbij 29 juni?
De ploeg verwelkomt graag nieuwe collega’s tussen de 18 en 45 jaar. De introductieavond is een mooie kans om kennis met elkaar te maken. Ben jij in voor spanning en avontuur, met daarnaast ook de nodige gezelligheid? Meld je dan gauw aan om op dinsdag 29 juni een kijkje te nemen op onze kazerne.

Aanmelden doe je door te appen, bellen of mailen naar ploegcommandant Ivo Arends: 06 46 24 11 16 / ivo.arends@vggm.nl . Of stuur een privébericht naar de Facebook- of Instagrampagina van Brandweer Doornenburg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*