Doornenburg ontwaakt uit COVID-coma

Joepie! Witte rook vanuit de schôrsteen van onze durpscontactpersonen!

Want zo langzamerhand ontwaakt Doornenburg uit de COVID-coma en worden alle activiteiten voor ut durp en haar bewoners weer opgestart. Zo worden na deze lange corona lockdown op dinsdag 22 juni en woensdag 23 juni de deuren van ’t Blauwe Huukske weer geopend!

Beide dagen is het Huukske van 10:00 uur – 12:00 uur geopend. “Op woensdag is Piet er om de mensen te begeleiden met het schilderen en tekenen“, zo meldt het persbericht en daar is iedereen hartstikke blij mee. Want elkaar weer ontmoeten betekent gezelligheid en lachen en natuurlijk “het allerlèste nei-js heure uut ut durp“.

Ook Efkes un Bèkske gaat weer beginnen in het Ontmoetingscentrum, en wel op de vrijdagen 2 juli, 30 juli en 27 augustus. Van 10:00-12:00 uur staat de koffie met cake klaar.

Tenslotte gaat ook het Eetcafé in het OoCéé weer open. Hou vrijdag 10 september vrij want dan is de eerste bijeenkomst.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*