De ouwe deus van tante Teus

Doornenburgs’ bekendste tante dook afgelopen week weer in de oude, stoffige kelder om de warmte te ontwijken.

En kwam – een bietje verstopt tussen twee lege kratten – onderstaand prentje tegen. Een foto uit vermoedelijk de jaren ’50-’60 van de vorige eeuw, gemaakt midden vóór het toen bekende café De Kras aan de van Heekstraat.

Vóór het kenmerkende gebouw zit waarschijnlijk de familie van de Sant, met Stef en Daatje van de Sant prominent in beeld.

Wie herkent nog meer snuutjes? Reacties graag in de comments onderaan deze pagina.

1 Comment

  1. Goh, wat leuk ik zie in ieder geval mijn ouders op de achterste rij staan, Henk en Trees Ortsen, en daarnaast vanuit de Rensen kant een aantal tantes en ooms, o.a. Jan en Tootje Huting, Anna en Frits van Bon en Dina en Jos Derksen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*