Feestelijke opening fortenseizoen

Zondagmiddag vond bij fort Pááándere de opening van het fortenseizoen plaats.

Door de versoepeling van de coronaregels konden daar wat meer mensen aan deelnemen dan voorheen. En dus werd de gelegenheid aangegrepen om ook een aantal ontwikkelingen van het fort in het sunneke te zetten.

Allereerst werd stilgestaan bij het behalen van de Museumkaart. Het fort heeft sinds kort een officiële museumstatus waarbij houders van de museumjaarkaart gratiesj-gratiesj-gratiesj naar binnen mogen.

Daarnaast was er de wisseling van de voorzitter ( Ben Verfurden volgt Elisabeth Tuijnman op), en tenslotte werd stilgestaan bij het afscheid van Willem Bijker. Willem is jarenlang de projectleider Fort geweest vanuit de Gemeente Lingewaard en heeft heel veel betekend voor het fort.

De opening werd feestelijk opgeluisterd door slagwerkerTs van prachtharmonie St. Caecilia Doornenburg.

bron foto’s: ArPro Media

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*