Merlijntjes mogen buiten ballenspel doen

Zaterdagmiddag werd de officiële opening verricht van de jeu-de-boule baan van de Merlijntjes.

De sportbaan was al eerder in maart aangelegd en opgeleverd door een groepje vrijwilligers, maar zaterdag mocht bewoner Jan Niels – onder het toeziend oog van wethouder Helga Witjes van Lingewaard  – dan toch officieel de baan openen door het doorknippen van een lintje.

Een aantal leden van de jeu-de-boule vereniging van Doornenburg waren aanwezig om uitleg te geven van het spel en een kleine demonstratie te geven. Wethouder Helga Witjes liet zich niet onbetuigd en gooide een balletje mee op de fonkelnei-je baan met de opmerking “in de politiek gooi ik wel wat vaker een balletje op“.

Het bleef nog lang onrustig aan de Clara van Delwigstraat…

bron foto’s: facebook Merlijn

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*