Dronken automobilist bezoekt fietspad Krakkedel

En opnei-j stond zaterdagavond de Krakkedel weer in de warme belangstelling van de Lingewaardse hulpdiensten.

Ditmaal was die belangstelling voor een dronken automobilist. Blijkbaar had hij een pas geopend terrasje iets te laat verlaten, De man kwam vanaf Angeren en reed met zijn rode Volkswagen Golf al zwierend over de weg toen hij plotseling besloot om het fietspad te nemen.

De hulpdiensten werden rond 21:20 uur gealarmeerd omdat meneer in Angeren al een aantal middengeleiders van de weg uit de voegen had gereden en ergens richting Doornenburg reed. Dat daarbij beide voorbanden lek waren gereden deerde de automobilist niet want hij reed gewoon door via het fietspad.

Daar moesten verschillende fietsers snel aan de kant springen om niet aangereden te worden.

De rit eindigde in de Krakkedel, waar de politie de man een ademtest afnam. De test bleek te hoog te zijn en de man werd aangehouden.

De auto is uiteindelijk afgevoerd door een bergingsbedrijf.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*