Kinderdorp 2021 gaat door!

Een berichtje van onze vrindjes van Stikido!

Want Kinderdorp Doornenburg gaat door dit jaar!

LuisterT wat ze roeptoeteren: “Deze zomer zal Stikido weer een kinderdorp organiseren zoals jullie gewend zijn! Vorig jaar hebben we uiteindelijk één hele leuke kinderdorp dag gehad, maar dit jaar gaan we weer voor een hele week met activiteiten!

Het kinderdorp zal dit jaar alweer voor de 47ste keer plaatsvinden, van 23 t/m 27 augustus 2021. Het kinderdorp zal plaatsvinden op het grasveld naast de speeltuin, aan de van Heekstraat in Doornenburg. Alle kinderen die op de basisschool zitten en minimaal 4 jaar oud zijn mogen meedoen.

Ook mogen de kinderen die vorig jaar in groep 8 zaten nog meedoen, aangezien zij vorig jaar hun laatste echte kinderdorp hebben gemist! Inschrijven kan op zaterdag 21 augustus.

Het thema en het volledige programma van het kinderdorp zal nog even geheim blijven, dus houd onze Facebook pagina, Instagram en website goed in de gaten! Uiteraard zullen wij tijdens het kinderdorp rekening houden met de geldende corona maatregelen“.

Noteren dus in je lege agenda!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*