Bouwplan Pááánderseweg in versnelling door verkoop Ancari bar

Goed nei-js voor woningzoekend Doornenburg!

De voormalige Ancaribar is inclusief omliggend terrein verkocht. Mecus Planontwikkeling BV heeft onlangs overeenstemming bereikt met eigenaar Geert van Alst om het gebouw en het omliggende terrein te kopen. Op z’n durps: Geert hèd ze op d’n bil.

Ook de bouwplannen zijn inmiddels bekend. Op de locatie aan de Pááánderseweg worden 14 woningen gebouwd: 4 twee-onder-één-kapwoningen (vrije sector koop), 8 midden- en hoekwoningen (betaalbare koop) en 2 vrijstaande woningen (vrije sector koop). De 8 midden- en hoekwoningen zijn vooral bedoeld voor starters.

Op het voormalige tennisterrein komen de 8 midden- en hoekwoningen naast elkaar aan de noordzijde. Daar tegenover komen 1 twee-onder-een kap en 1 vrijstaande woning. Aan de Pááánderseweg verschijnen ook 1 twee-onder-een kap en 1 vrijstaande woning. Het terrein van de voormalige Bongo’s Bar wordt parkeerterrein en onderdeel van de toegangsweg. De ontsluiting van het plan komt aan de kant van de Pááánderseweg met mogelijk nog een fiets/wandelpad aan de kant van de Blauwe Hoek.

De gemeente Lingewaard heeft eind vorig jaar in principe haar medewerking toegezegd aan de fonkelnei-je bouwplannen. Nu is het wachten op de bestemmingsplanwijziging.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*