“En dan nu het weer…”

Na weken van droogte en kou begon het onlangs weer te regenen.

En niet zo maar een bietje. Nee, naast nattigheid kreeg Lingewaard ook haar jaarlijkse lintjesregen over zich heen. Zo’n 15 Lingewaarders werden vereerd met een officieel kleinood van onze Koning WimLex en werden benoemd tot  Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Eén uitverkorene kwam uit Doornenburg: Carola Otters-Roelofs (68) uit de Homoetstraat ontving afgelopen dagen – geheel coronaproof – een lintje uit handen van Lingewaards burgemeester Nelly Kalfs. Carola ontving het lintje voor haar jarenlange vrijwilligerswerk voor Vereniging Vrouwengilde Doornenburg .

En wie goed keek ontwaarde tussen de geprikten nóg een bekende: oud-Doornenburger Edmund Viergever. Ed (51) ontving de onderscheiding voor zijn inspanningen bij diverse voetbalclubs in Gendt en de Gendtse Winkeliersverenging.

Allemaal van harte gefeliciteerd, Broeva en Haro, Hiep Hiep Hoezee en OANDELIP MEDDADING!

En wilt u  alle 15 geprikte snuutjes bij elkaar zien? Klik dan HIERO.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*