Koningsdag in Doornenburg

Koningsdag 2021 was in Doornenburg ondanks deze rare tijd tóch een groot succes.

Want zo’n 90 kleurplaten – die door het Oranje Comité huis-aan-huis waren verspreid – werden afgelopen weken ingeleverd bij SPAR Witjes. Een bonte, kleurige etalage was het gevolg met natuurlijk veel oranje.

De ieniemienies die de kunstwerkjes kwamen afgeven kregen allemaal een goed gevuld tasje mee met daarin een tuutje chips (scoort 100% bij de blagen), een tegoedbon voor een ijsje bij één van de cafetaria’s van Doornenburg, een oranje ballon, een mandarijn (u raadt de kleur al) en stoepkrijt of tekenbordje.

De kado actie werd mogelijk gemaakt door onze durpse ondernemers SPAR Witjes, Mooi By Ans, Eethuis Doornenburg, Snackbar Tante Sip en Kort Oisterwijck.

Gelukkig hebben we (dankzij het Oranje Comité) de foto’s nog… 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*