Will wil rust oan de diek

Ieder voorjaar doemt het Lingewaardse dijkprobleem weer op: scheurende motorrijders.

Al jaren is het een bron van ergernis voor de aanwonenden in alle durpkes langs Woal en Riiiiiiiiiiien. En al jaren is er nog steeds niets aan gedaan. De lokale politiek lijkt doof voor de jarenlange klachtenregen en handhaving van de snelheid lijken wel vieze woorden.

Natuurlijk zijn er motorrijders die op een normale manier gebruik maken van de Lingewaardse dijken, maar een kleine groep hardrijders verpesten het voor de hele groep. Ook al omdat vaak de geluidsdempers uit de motoren zijn verwijderd. ‘Lekker knallen’ heet dat.

Doornenburger Will Volleberg is er klaar mee en gaf onlangs een interview in de Gelderlander. Ook TV Gelderland wist de weg naar de Riiiiiiiiiiiiendiek te vinden en maakte onderstaande impressie.

FILMPJE! (klik op onderstaande foto)

 

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*