Feest oan de diek!

Opnei-j gaat aan de Sterreschans de vlag uit!

Niet omdat Doornenburgs’ hoogste punt geen last meer heeft van hoog water, maar wel omdat Restaurant Rijnzicht  – ondanks de moeilijke coronatijd – ook dit jaar haar Michelinster heeft weten te behouden.

Een hele dikke grote culinair verantwoorde pluim dus voor het Rijnzicht team – Mike en Jim Cornelissen en Carolien v.d. Velde – dat afgelopen jaar flexibel genoeg is gebleken om tóch door te blijven gaan met haar culinaire kunstwerkjes, maar ook het topniveau dat ze drie jaar geleden bereikte heeft weten te behouden. Alle ballen hoog houden in coronatijd valt niet mee.

Meemaken? Bij zijn? Een bezoekje brengen gaat helaas niet, maar wél kan een topmaaltijd worden besteld en afgehaald. Of bezorgd, dat kan ook.

Meer info HIERO. Enne.. eet smakel met de Paas!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*